Actueel

Reisgids (klik op de foto's)

Van Facebook

Nieuws

Reizen

19 oktober 2017 Herzien uitgave 2017 van de reisgids National Geographic is verschenen, geactualiseerd door Paspoort Roemenië. Zie onze pagina over reisgidsen voor meer informatie over deze schitterende reisgids of voor andere reisgidsen.

10 januari 2017 Nieuwe folders (ook in andere talen) met overnachtingsadressen staan op de site. Nieuw is pension Arad.

4 januari 2016 Camping Dârste bij Brasov heet nu Natura Parc en is verplaatst naar Chichis, iets ten noorden van de stad. Camping Casa Alba in Boekarest is gewoon open... Lees hier meer.

 

 

Stedentrip naar Boekarest? Informeer naar de mogelijkheden bij Romtour.

3 september 2014 Paspoort Roemenië bracht een bezoek aan Roemenië, te weten aan Boekarest en de streek ten noordwesten van de hoofdstad. Lees hier het reisverslag.

Reisgidsen / folders

Boeken

Paspoort Roemenië op Facebook.

Het Roemeens Verkeersbureau in Parijs bedient ook de Benelux. Een drietal folders kunt u downloaden via de volgende links:

steden
cultuur
natuur

17 september 2014 Boekbespreking 'Verdwenen grenzen' van Stefan Popa, over het Roemenië in de Ceausescu-tijd. Lees hier meer.

8 juni 2014 Jan Willem Bos heeft de in Roemenië overbekende sprookjes van Ion Creanga vertaald. Blanke-Moor is te bestellen via www.gobospress.nl.

Download gratis onze folders 2017:
campings

pensions NL/B

particulieren OVR

pensions overig
vakantiehuizen
hostels

Click here for English pages.
Deutsche Seiten finden Sie hier.
Pages francaises sont ici.
Haga clic aqui para paginas en castellano.
Tutaj znajdziesz strony po polsku.
Klicka här för svenska sidor.

Click aici pentru pagini romanesti.
Kattintson ide a magyar oldalak.
Italiano clicca qui.

Plan hier uw reis naar Roemenië. U vindt hier alles over pensions, campings, toeristische informatie, reisdocumenten (een identiteitskaart volstaat), geld, autovignet en nog veel meer.

Gebruik het menu hierboven of de inhoudsopgave (sitemap) om door de site te lopen. Neem ook eens een kijkje bij onze routesuggesties.

Voor zoeken in Paspoort Roemenië gaat u naar google en typt u in: zoekterm site:www.hdd.dds.nl. Zie ook de agenda.

reserveringsformulier in het Roemeens
reserveringsforumulier in het Hongaars

ING Bank rekening 396237 (IBAN NL77INGB0000396237)
(BIC INGBNL2A) t.n.v. Den Dulk, Vianen

ontwerp: Ingeborg den Dulk
disclaimer: Niets op deze site mag zonder vooraf gegeven toestemming van de eigenaars worden gebruikt. Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie van deze site.

Laatste update:
19 oktober
2017

Aantal bezoekers sinds 22-06-2002:   
Promotionele film van Paspoort Roemenië (ongeveer 23 minuten) over Roemenië. Deze film is te verkrijgen op Bluray in HD-kwaliteit door euro 10,00 (inclusief verzendkosten) over te maken op ING Bank rekening NL77INGB0000396237 t.n.v. Den Dulk, Vianen, o.v.v. HD film 2011 en uw adres. U krijgt de bluray dan zo spoedig mogelijk in een luchtkussenenvelop thuisgestuurd. E-mail natuurlijk wel uw adresgegevens even toe.
De mooiste foto's van Fotoboek Roemenië zijn in hardcopy in een prachtig fotoboek gedrukt. Het boek op A4-formaat telt een kleine 100 foto's van zeer diverse plekken in Roemenië. Dit fotoboek is te verkrijgen door euro 25,00 (inclusief verzendkosten!) over te maken op ING Bank rekening NL77INGB0000396237 t.n.v. Den Dulk, Vianen, o.v.v. Fotoboek Roemenië en uw adres. Neemt u ook contact op per e-mail om het verzendadres door te geven.
Paspoort Roemenië biedt praktische toeristische informatie over Roemenië.
Per e-mail proberen wij zo goed mogelijk uw vragen te beantwoorden. Uw Roemenië-ervaringen of verbeteringen voor onze site zijn van harte welkom. Ook ontvangen wij graag foto's en reisverslagen.
Ook uw pension, camping, huisje, etc. op onze site plaatsen? Wij noemen u dan op internet, op de cd-rom en op folders die wij gratis verspreiden op beurzen. Kosten ad 10 euro zijn eenmalig! Over te maken op ING Bank rekening NL77INGB0000396237 t.n.v. Den Dulk, Vianen, o.v.v. naam pension / huisje / camping. En stuur ook een e-mailtje met zoveel mogelijk gegevens en foto's!

 

Eco-toerisme: Roemenië natuurlijk en actief!
Roemenië links