Pension Valea Draganului

naam:
Valea Draganului (jud. Cluj)

adres:
Valea Draganului nr. 224 tel 0264-255501 (Roemeens sprekend) GSM 0744-227968 in Nederland tel 076-5144190 gsm 06-24253011

beschrijving:
De contactpersoon is Giurgiuman Marius. Hier staan een groot huis en drie splinternieuwe cabanas op een ruim terrein met vruchten- en notenbomen. Per cabana zijn er twee eenpersoons bedden. Er is elektra. Voor alle cabana's te delen zijn een toilet, wastafel en douche met warm en koud water. Op het eigen terrein kan worden gebarbecued. Beddengoed en linnengoed zijn aanwezig, huisdieren zijn toegestaan. De cabana's liggen 300 meter van een strandje aan een riviertje, 20 kilometer van een mooie visplaats bij de barrage. Tevens op aansluitend terrein huis te huur voor vier personen met ingerichte keuken en bad. Huur: euro 10 per dag per cabana, euro 5 per persoon per dag voor het huis. Mogelijkheid voor verzorging maaltijden: euro 5 per persoon per dag.

route:
Vanaf de E60 Oradea - Cluj 3 kilometer na Ciucea rechtsaf het spoor over. Na circa 9 kilometer staat rechts van de weg een wit Roemeens kruis (hiervandaan ook route naar Tranisu). Hier rechtsaf. Bordje Popas Turistic volgen, de weg is onverhard. Na 200 meter rechtsom. Het pension ligt aan het eind van de weg.

foto's:

foto: het pension in Valea Dragunului

foto: de slaapkamer is erg Roemeens ingericht

foto: er zijn ook huisjes te huur

foto: bij de huisjes hoort een gezamenlijke doucheruimte

foto: het sanitair is nieuw aangelegd

foto: de huisjes zijn eenvoudig, maar netjes